Welcome to our Schneider Trials!

Dit jaar was het niet mogelijk om u uit te nodigen voor de Flower Trials, daarom hadden we onze interne Schneider Trials.

Bekijk voor een uitgebreid presentatie over de verbeteringen voor het volgende seizoen onze video die speciaal voor u is gemaakt!

Petunia Galaxy Series

Laten we beginnen met onze Petunia Galaxy-serie. Vorig jaar maakte u al kennis met de bekende Night Sky. Dit jaar stellen we u graag voor aan de nieuwste doorbraken in de veredeling in petunia’s: Petunia Galaxy Lilac, Galaxy Blue en Galaxy Purple. Deze nieuwe veredeling blijkt stabieler van kleur, zelfs onder diverse licht- en temperatuuromstandigheden en met het gebruik van Alar. Alle kleuren zijn opvallend en beloven een goede verkoop in de tuincentra.

 

Begonia Groovy

Deze nieuwe Begonia boliviensis serie is zeer uniform, heeft levendige kleuren en duidelijke nuances tussen de kleuren. De Groovy heeft grotere bloemen en bloembladen dan concurrerende soorten. De planten hebben een ronde, halfhangende groeiwijze die het hanteren en transport vergemakkelijkt. Groovy wordt komend seizoen de vervanger van onze huidige Bossa Nova-serie.

 

Fuchsia’s

We hebben ons Fuchsia Bella assortiment opgefrist. In de Upright-serie hebben we 2 nieuwe soorten met een ander kleursamenstelling toegevoegd: de Lisa en Nikita. Samen met de huidige Upright Sacha, Soila, Evita en Mariska zorgen deze 2 nieuwe soorten dat we nu in totaal 6 rechtopstaande Bella Fuchsia’s aanbieden in unieke kleuren. We hebben onze hangende Bella serie opgefrist met 3 nieuwe soorten: Hilda, Lydia en Maria, waardoor met de huidige Sophia en Nora het assortiment in totaal 5 hangende soorten omvat.

We hebben daarnaast de Fuchsia Giant Pink Marshmallow in ons assortiment opgenomen, een meer verspreidende, hangende Fuchsia met een witte lichtroze kleur die je wellicht doet denken aan een marshmallow als je ernaar kijkt.

We hopen u volgend jaar weer in het echt te kunnen ontmoeten op de Flower Trials. We wensen u een goed en voorspoedig nieuw seizoen!